Денешната галерија е збирка на улични насликани дела, чии автори и покрај обидите ни останаа непознати.

Сепак сметаме дека овие графити се креативи, уникатни, интересни и достојни  да го задржат вашето внимание.

Уметноста е насекаде!

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНовата реклама за Skoda Yeti со Xzibit
Следна објаваВистински Готвач
Пишувајќи за уметноста, успешно се грижи за шарената страна на животот, за категоријата која ја истакнува величината на вистинската страст и го бои светот. Ставовите и принципите ги креира како резултат на вечната битка помеѓу традиционалното воспитување и либералната наклонетост кон новото време.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР