Xzibit создаде успешна реклама за Шкода. Никогаш не би претпоставиле дека Шкода ќе го направи овој потег. Во секој случај, одлична реклама. Браво!

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР