Организирано и посветено: печатарски машини + хартија = несекојдневно задоволство да се создаде едно мини богатство чие пласирање во јавност ќе предизвика насмевки кај пасионираните читатели и активни конзументи на убавиот пишан збор. Изборот на формат, креаирањето корица и финалниот акт на презентирање се само делови од целосното искуство.

… импресионирани од севкупниот процес кој го содржи чинот на раѓање на една книга, оставаме на Вас субјективно да го искусите визуелниот приказ и човечката партиципација во креирањето на еден од најголемите животни благослови – љубовта кон книгите.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКаде е верверичката?
Следна објаваНовата реклама за Skoda Yeti со Xzibit
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР