Image may contain: sky, house, outdoor and nature

Дизајнирана во 1963, Јапонската градина во Портландбеше прогласена за најубава и најавтентична јапонска градина во светот надвор од Јапонија од страна на тогашниот амбасадор од Јапонија, Nobuo Matsunaga.

Сега, после три години реновирање од јапонскиот архитект Kengo Kuma и Sadafumi Uchiyama, се доби едно јапонско културно село кое содржи три објекти.

Културното село ја имитира традиционалната јапонска Monzenmachi порта, која е опкружена со храмови.

Image may contain: tree, plant, outdoor and nature

Image may contain: plant, tree, outdoor and nature

Image may contain: tree, plant, grass, outdoor and nature

Image may contain: tree, sky, house, plant, cloud, outdoor and nature

Image may contain: plant, tree and outdoor

Image may contain: tree, plant, bridge and outdoor

Image may contain: plant, tree, outdoor and nature

Image may contain: plant, tree, sky, house, outdoor and nature

Image may contain: one or more people, tree, sky, basketball court and outdoor

Image may contain: one or more people, tree, sky, outdoor and nature

Image may contain: tree, plant, house, outdoor and nature

Image may contain: tree, plant and outdoor

Image may contain: house and outdoor

No automatic alt text available.

Image may contain: indoor and outdoor

Image may contain: indoor

 

 

Image may contain: table and indoor

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР