Кинеското архитектско студио Waterfrom Design го дизајнираше ентериерот на Институтот за Молекуларна Фармација во Тајван. Во дизајнот есенцијално беше да се стави акцент на стилот од корените на фармацијата. Поради тоа што сопственикот потекнува од долга лоза на фармацевти, овој избор на дизајн воопшто не изненадува. Вистинска идила за секој научник, зарем не?

 

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР