Tom Bob Art

Уличните уметници мора да бидат брзи, прецизни, креативни и најдобри, за да ја пренесат пораката и да избегаат од стегите на законот.

Пораката која сака да ја пренесе Tom Bob е дека оптимизмот е убава работа, а бега од законот на Њујорк, градот кој е синоним за развојот на урбаната уметност.

Овој уметник не ги користи само ѕидовите на зградите, туку и сите елементи кои градот може да ги понуди. Погледнете ги овие дела кои ги разубавуваат улиците во Њујорк…

Tom Bob Art

Street-art-tom-bob-new-york

Tom Bob Art

Tom Bob Art

Tom Bob Art

 

Tom Bob Art

Tom Bob Art

Street-art-tom-bob-new-york

Street-art-tom-bob-new-york

Street-art-tom-bob-new-york

Street-art-tom-bob-new-york

Street-art-tom-bob-new-york

Street-art-tom-bob-new-york

 

СПОДЕЛИ
Претходна објава“Lesedi La Rona“ џиновски 1, 109-каратен дијамант!
Следна објаваФото на денот | Manon Esnouf
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР