Што се крие под кожата?

Креативна реклама. Погледнете што се крие под "маската" на Рико - дечкото "Зомби". Ви приложуваме неколку фотографии од Рико.  

Поучна реклама

Не ги дискриминирајте луѓето со хендикеп.Тие се исти како и сите нормални луѓе, сакаат внимание, љубов, грижа. Не им го одземајте тоа!!! Се надеваме...

Ова е неговиот момент, дел од секундата кој му го промени...

Момче кое ќе го остави без зборови Michael Buble.Неговиот глас е...Видете и слушнете сами !

Ја пронајдовме новата Цеца!

Ја пронајдовме новата Цеца! Ваков перформанс и глас верувајте не сте виделе. Па тие движења,па тој глас,па тој осмех...Уживајте во ритамот :)

Малку поинаков бенд

Москва полека станува се понеобична и уникатна.Русиве знаат како да бидат едни и еднинствени.Погледнете!

Живот без емоции

Замислете едно утро да се разбудите без емоции,едноставно да ги немате.Да не чувствувате ништо....ни бес,ни љубов,ни тага,ни среќа.... Дали таков човек би бил способен да...

Четири нивоа на свеста

Ниво 1 - хаотичен/антисоцијален Најниско ниво,не кое што се наоѓа околу 20 % од човечката поплулација. Карактеристики: - одсутност на духовност,одсутност на морал,безчувствителност,за постоење на Бог и...

Дали вреди да се биде добар?

Добрината како човекова особина, денес е многу ретко застапена меѓу луѓето. Секој од нас посакува да го добие она што го сака на што...

Понекогаш се прашуваш….

"Што лошо имам направено?'' A животот ти одговара: Беше премногу добaр !!!

Најдобрите преработени хитови оваа сезона

Ви ги претставуваме најдобрите преработени хитови за оваа сезона.Слушајте и уживајте! :)  

Душевен мир….

Рекле за мирот- спокојот: Во оној во кого сите желби влегуваат како што реката се влева во полн и непроменлив океан- кој секогаш останува ист-...

Вистината…

Рекле за вистината: Качувајќи се на планината на вистината, никогаш не се качувате залудно: ако денес не сте достигнале повисока точка, вие сте ја тренирале...