Не судете ја книгата по нејзината корица“, обично се парафразира во реалниот живот. Се сложувате со оваа констатација? Сте се нашле во ситуација да се излажете за содржината, поради површината, независно дали станува збор за позитивен или негативен исход со самото свртување на последната страница? Овој непобитен факт е тешко да се игнорира кога на корицата ќе забележите познато лице… тогаш, куриозитетот кој се поставува како последица е навистина тешко да се остави незадоволен. Навистина е чудно, бидејќи сме се навикнале да ги гледаме само на насловните страници на списанијата! Во продолжение, следува фото-галерија со изненадувачки познати личности кои го позајмиле својот лик на корица од книга.

1

2

3

4

5

6

7

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЕлегантен екстериер | Балкони од ковано железо
Следна објаваМала куќа – голема слобода
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР