Вистински празник за љубопитните книгољупци ќе биде новото место лоцирано во централното градско подрачје на ул. “Костурски Херои” бр. 19/1/11.

Фото: приватна сопственост на “Strange Forest Bookstore & Gallery Чудна Шума” 

📚 Создадена со многу љубов  книжарницата и Галерија “Strange Forest Bookstore & Gallery Чудна Шума” е совршена за сите кои сакаат да навлезат во светот на своите омилени ликови во книгите. Посетете го ова магично катче и збогатете ја вашата библиотека со нова скапоценост.

 

Фото: приватна сопственост на “Strange Forest Bookstore & Gallery Чудна Шума” 

 

НЕМА КОМЕНТАРИ