Уметноста нема граници, ослободете го својот ум и ќе ја здогледате насекаде околу Вас. Carne Griffiths и во секојдневното пиење кафе и чај нашол инспирација за создавање на извонредни дела. Портрети насликани со кафе, чај и мастило, навистина креативно и убаво за очи. Кога и да добиете желба за креативно изразување, не заборавајте: понекогаш доволно е само кафе, чај и мастило. Прекрасно.

1

2

3

4

СПОДЕЛИ
Претходна објаваМачки во библиотеките #1
Следна објаваФото на денот | Прегратка
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР