Неделна програма во Јавна Соба

МАРТ МЕСЕЦ НА МЕБЕЛ Купувањето мебел може да биде многу опуштено! Purchasing furniture can be very relaxing! Facebook event link ПРОМОЦИЈА НА КНИГА / BOOK PROMOTION Facebook event link 8ми...

Неделен репертоар на Драмскиот театар (07.03 – 13.03)

На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од 07.03 до 13.03.2016 ќе имате можност да ги проследите следните претстави: ден и час:       08.03.2016...

Kонкурс | Меѓународниот поетски фестивал

Националната установа Центар за култура „АСНОМ“ во Гостивар го објави конкурсот за учество на третиот по ред Меѓународен поетски фестивал „Литературни искри“. Право да...

„Дамата со камелии“ во МОБ

Во четврток (3.март), со почеток од 20 часот, во Македонската опера и балет ќе биде изведена балетската претстава „Дамата со камелии“ на музика од...

Започнува “март – месец на мебел” во Јавна соба

12 македонски брендови одобуваат голем мартовски попуст на својот асортиман Иако чувствтвото кое го дава еден убаво уреден простор е прекрасно, избирањето и купувањето мебел...

Неделна програма во Јавна Соба

МАРТ МЕСЕЦ НА МЕБЕЛ Купувањето мебел може да биде многу опуштено! Purchasing furniture can be very relaxing! Facebook event link ПРОМОЦИЈА НА МУЗИЧКИ АЛБУМ PROMOTION OF MUSIC ALBUM Facebook...

Неделен репертоар на Драмскиот театар (29.02 – 06.03)

На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од 29.02 до 06.03.2016 ќе имате можност да ги проследите следните претстави: ден и час:       01.03.2016...

Балетот „Жизел“ во МОБ

Во сабота (27.февруари), со почеток од 20 часот, во Македонската oпера и балет ќе биде изведен романтично-фантастичниот балет во два чина, „Жизел“. Праизведен е во...

„ЗА ДАМАТА“ – Гала вечер со кавалерите на МОБ

По повод светскиот ден на Жената, во вторник, 8 Март, со почеток во 20 часот, Македонската опера и балет приредува концерт насловен: ЗА ДАМАТА...Гала вечер,...

Неделна програма во Јавна соба

МУЗИЧКА ПРОГРАМА / MUSIC PROGRAMME Facebook event link ИЗЛОЖБИ / EXHIBITIONS КУИЛИНГ ВО МАКЕДОНИЈА / КУИЛИНГ ОД КАРЛО ПЕДРОНИ QUILLING OF MACEDONIA / QUILLING BY KARLO PEDRONI 45 слики...

Операта ,,Риголето” во МОБ

На 24.февруари (среда), со почеток од 20 часот, во Македонската опера и балет, по барање на публиката, повторно ќе биде изведена оперската претстава „Риголето“, на прославениот...

Неделен репертоар на Драмскиот театар (22.02 – 28.02)

На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од 22.02 до 28.02.2016 ќе имате можност да ги проследите следните претстави: ден и час:       24.02.2015 (среда) | 20.00 претстава:     ...