Што се случува кога ќе замолите двајца непознати кои се среќаваат првпат да се бакнат? Не знаат ништо еден за друг, без никакви чувства тие се ставени во ситуација да се бакнат. Чувство на непријатност, збунетост и желба што побрзо да заврши. Различни карактери, возрасти, па други личности од ист пол се бакнуваат за првпат. Погледнете како изгледа тоа.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваУште десеттина дена до финалето на XFactorAdria
Следна објаваВнимание кон кучињата
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР