Sarolta Bán e фотограф од Будимпешта, која создава прекрасна фото-серија под наслов „Помош на кучињата преку фотографии“ со цел да им се помогне на напуштените животни да имаат добар дом.

„Добра фотографија вреди илјада зборови, а моите фотографии се можност и напуштените животни да проговорат, да сфатат луѓето дека и ним им треба дом.“

Погледнете ги овие надреални сцени, сигурни сме дека ќе Ви се допаднат.

25

24

22

23

27

26

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПрв бакнеж
Следна објаваСвежина и оптимизам во 50м2
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР