Прекрасна фотографија на Peter Kemp со интересна претстава на времето. Времето е релативно за секој во различен момент; понекогаш и една минута ни изгледа многу, додека во некој момент и година е малку.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР