Денешниот избор за Фото на денот е фотографијата од Octavio Aburto, чија долгогодишна работа ја посветил на океанските длабочини. Фотографијата е наречена Fish Tornado, и е направена во морето од националниот парк Cabo Pulmo во Мексико.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваШик викендичка со топол амбиент
Следна објаваЉубовта е еднаква за сите
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР