Прекрасна серија фотографии на Braden Summers кој прошетал низ шест најразлични земји низ светот, фотографирајќи заљубени хомосексуални двојки. Целта е да се покаже дека независно каде и да си, со кого и да си, љубовта е еднаква за сите.

1

2

3

4

5

6

7

8

СПОДЕЛИ
Претходна објаваФото на денот | Торнадо од риби
Следна објаваУтринска рутина
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР