French-music-cassette

Убавината на Франција, покрај во виното, љубовта, сирењето, сликарството, архитектурата… извира и од прекрасната опуштена мелодија. Ви ја предлaгаме следната плеј-листа за максимално уживање и опуштање по работната недела…

1. Edith Piaf – ”L’Hymne à l’amour”

2. Renan Luce – “Camelote”

3. Charles Aznavour – ”Sur ma vie”

4. Edith Piaf – ”La vie en rose”

5. Georges Brassens – ”Les amoureux des bancs publics”

 6.Isabelle Mayereau – “Tu m’écris”

7. Gilbert Bécaud – ”Les tambours et l’amour”

8. Carla Bruni – “Raphaël”

9. Johnny Hallyday – “Je Te Promets”

10. Yelle – “Que Veux-Tu”

 

СПОДЕЛИ
Претходна објаваСреќен св. Валентин | Glen Coco
Следна објаваЖените можат СЕ’
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР