Малечката фирма за играчки, Super Bowl повторно освојува награда од 4 милиони долари за реализација на рекламен спот кој, според основачот, тоа ќе биде „освежуваќки да се види нешто што ги оспособува девојчињата за време на најголемиот период за играње, кое ќе допре до широка маса луѓе“. Не само што рекламата успеа да го постигне замисленото, креаторите се надеваат дека истото ќе важи за мал, незначителен показател на почетокот на новата ера – каде девојчињата нема да се натпреваруваат една со друга, туку ќе си помагаат и ќе соработуваат во насока на создавање нешто поголемо.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваФилм-препорака | The Fault in Our Stars
Следна објаваThe Bridal Fashion Night за прв пат во Македонија
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР