Escif е мистериозен уличен уметник кој ги користи улиците како средство за уметничко изразување. Од Полска до Канада, негови дела може да се најдат на одредени места. Можеби не е перфекционист, но минувачите застануваа да ги погледнат неговите дела кои им даваат поинаков изглед на безживотните улици и квартови.

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

СПОДЕЛИ
Претходна објаваСовршеност на фотографија | Svetlana Belyaeva
Следна објаваФилм-препорака | The Fault in Our Stars
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР