Холандското дизајн студио Bernotat and Co изработи колекција облека за столици со кои многу лесно може да дадете нов изглед, поголема функционалност и удобност на вашето работно столче. Качулка за поголема приватност, џебови за подобра организација или едноставно греење на рацете. Интересно и функционално пред се’.

2

3

4

5

6

7

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКонференција е-Општество: Mлади и медиуми
Следна објаваМал стан со добар план
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР