Убавината е причината за отпочнување на самата уметност. Различниот вкус за убавото не само што ја прави убавината како сама по себе тешка за дефинирање, туку самата по себе создава секојдневно се повеќе и повеќе уметнички стилови. Доколку сте фан на класичниот музички стил, Ви препорачуваме да ги прочитате следните цитати за уметноста, успехот и животното патешествие.

Un11titledМелахонијата е сеуште величенствена во судбината на уметникот.

Untit1ledНатпреварите се за коњи, а не за уметници.

Untit333led

Да се испрати светлина во темнината на човековото срце – тоа е должноста на еден уметник.

Untitl444ed

Не беше никој во близина да ме збуни, па така станав оригинален.
Untitle3d

Без креативноста, инспирацијата е ништожна трска која се вее во ветрот.
UntitledУметноста ги создава правилата, правилата не ја создаваат уметноста.

Untitledq

За да се постигнат големи нешта, потребни се две работи, план и не баш доволно време. 
Untitledw
Секогаш сум велел дека Бог е против уметноста и сеуште верувам во тоа.

UntitleeeedЈас бев посветен да бидам вреден. Кој и да е исто вреден, ќе успее еднакво добро. 

UntitlewwwdМалите уметници позаумјваат, големите крадат.

UntiwtledЈас ја удирам својата глева во ѕидовите, но ѕидовите ми отвораат пат.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваРетро еколошки телевизор
Следна објаваНаправи сам | Штосни чизми
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР