Во време кога големите градови се желба и предмет на воодушевување на луѓето ние се свртуваме и кон најубавите села низ целиот свет. Различни архитектури, бои и стандарди на живеење, вклопени во фотографии кои изгледаат прекрасно. Би живееле ли во некое од овие села?

2

Селото на Попај во Малта

3

Село во Нигер, Мали

4

Планинско село во Иран

5

Село во Африка

6

Село во Тибет

7

Селото Гасадалур на Фарските Острови

8

Селото Буртанг во Холандија

9

Село во југозападна Англија

10

Село во Кина11

Селото Хобитон во Нов Зеланд  (локација за снимање на филмот ,,Господарот на прстените”)

12

Село во Италија

13

Халштат во Австрија

СПОДЕЛИ
Претходна објаваОтпадот не лаже
Следна објаваИсториски личности со модерен изглед
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР