Денот може да биде поразличен од сите до сега. И покрај надворешниот студ може да почуствувате топлина. Топлина која потекнува од новиот ден прифатен со цело срце. Срце испразнето од личности на кои не им е таму местото; нов ден за нов почеток, без непотребни грижи.

Ако некој заслужува шанса тоа сме самите ние. Време е да престанаме да ги делиме шансите на луѓе кои во очи не лажат, им значиме, но не сме им во прв план? Време е да ги отстраниме и од нашите последни планови. Животот треба да се посвети на луѓе кои вредат. Не трошете ни ден повеќе.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПрекрасна мала викендичка
Следна објаваИздавачите денес | Numa Bookface
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР