Креативни дела, полни со живот кои ќе измамат насмевка на Вашето лице. Дело на  Alex Solis графички дизајнер и Instagram корисник. Секојдневни предмети или нацртани делови во интеракција со Solis добиваат сосема поинаков приказ. Прекрасно.

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНапуштена библиотека | Brandon Davis
Следна објаваSwarovski | Ромео и Јулија
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР