Mercedes-Benz ја претстави новата реклама каде што на креативен начин е претставена стабилноста на нивните автомобили. „Magic Body Control“ соодветно доловена преку танц на кокошки кои колку и да ги местите успеваат да ја задржат главата на едно место без движење по инерција.

Рекламата е дело на рекламната агенција Jung von Matt/Neckar Stuttgatt.

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЕдиторијал | Close-up
Следна објаваСподелено задоволство | Soofiya Chaudry
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР