Љубовта не познава граници. Во животинското царство љубовта може да се согледа во различни форми и да вклучи припадници на различни видови. Уживајте во фотографиите и земете пример од животните. Различностите не треба да не разделуваат, послабите не треба да ни бидат плен туку ние би требало да бидеме нивна заштита… љубовта не познава граници, само треба да и дозволиме да влезе во нашето срце.

1

Nayembi

3

Valentine's Day Animal Love

Veterinary Students In Training

Tiger Triplets Debut At Taronga Zoo

Chimpanzees At Monarto Zoo

A lion cub walks next to its mother at t

9

Eight months old baby sloth Camillo (R)

11

Baby Hippopotamus Presentation At Berlin Zoo

Germany Snowy Owls

Germany Zoo Giraffe Baby

Valentine's Day Animal Love

Valentine's Day Animal Love

Valentine's Day Animal Love

Russia Gorilla

20

Orang-utan baby "Changi" kisses his moth

Two Black-Tailed Prairie Dog, cynomys ludovicianus, kissing

23

Three-Toed Sloths, Amazon, Brazil, South America

Valentine's Day Animal Love

Menyaru (L), a young Samatran Orang-utan

27

28

СПОДЕЛИ
Претходна објаваФото на денот | Автентична македонска трпеза
Следна објаваФото на денот | Љубов и доверба
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР