Samantha Lee секојдневно креативно го сервира јадењето за своите ќерки. Инспирирана од цртаните ликови како Снупи, Покахонтас, Minions, убавината на Париз, Angry Birds, Lady Gaga, Gangnam Style и мноогу други. Погледнете ги јадењата кои раскажуваат приказна.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

СПОДЕЛИ
Претходна објаваМоќта на шминката
Следна објаваСекојдневните ритуали на цртежи од 60×60
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР