Семејството е најголемото богатство во светот!

Фотографијата – креативна, идејата – оригинална, авторот – непознат… Време е и Вие да направите ваква фотографија со Вашите најсакани.

СПОДЕЛИ
Претходна објава86,400 евра
Следна објаваПенкало-скенер на бои | Јinsu Рark
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР