Корисни и креативни билборди кои истовремено функционираат и како клупа, рампа или како засолниште од дожд. Нова димензија на рекламирањето, благодарение на Ogilvy & Mather за IBM, со кампањата „Паметни идеи за попаметни градови“.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваМоден тренд | Мал бел фустан
Следна објаваRamon Bruin | Само реалноста е вештачка
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР