Сите оние „правила“ кои важат за безвремениот мал црн фустан, важат и за белиот. Со вистинските модни додатоци може да го трансформирате за дневна и вечерна варијанта, без разлика на материјалот и кројот. Погледнете како тоа го направија познатите.

1

2

3

4

6

7

8

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЧистината на децата | Elena Gromova
Следна објаваКорисни билборди
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР