Carine Khalife е режисер и продуцент на анимирано видео со претстава на „разнесен ум“. Станува збор за импресивен и мрачен музички спот за песната Blown Minded, дел од албумот Shapeshifting на бендот Young Galaxy. Уживајте и во музиката и во видеото.

4

5

6

7

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЊујорк + Лондон | Daniella Zalcman
Следна објаваОригинални наслови на класичните книги
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР