Маче – најслаткиот миленик на човекот, постојан посетител на библиотеките и вечна инспирација за уметниците низ историјата. После фотографиите на мачињата кои наликуваат на познати уметнички слики, денес Ви претставуваме мачиња во слични пози како згодни момци. Погледнете ги фотографиите и одлучете кој изгледа подобро: мачињата или момците?

61

62

63

64

65

65

66

67

68

69

70

71

72

73

74

75

76

77

78

79

80

81

82

83

84

85

86

87

СПОДЕЛИ
Претходна објаваBurberry | Очила и музика
Следна објаваСлики од филмовите на Хичкок | Martin Sichetti
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР