Фотографија на Ashlea Wessel, каде акцентот е ставен врз добро-познатите стихови:

Гледате, мажите ги створија автомобилите за да се движиме по улиците,
Мажите ги создадоа возовите за да минеме по тешките шини,
Мажите направија електрична светлина за да излеземе од темнината,
Мажите изградија бродови како што Ное ја изгради арката.

Ова е свет, свет на мажите…
но, тој е ништо без жена или девојка!

СПОДЕЛИ
Претходна објаваБакнеж за Оскар Вајлд
Следна објаваФилм: Многу сум возбуден
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР