Rollin’ Wild е колекција од анимации на кои се прикажани диви животни со прекумерена тежина; со невообичаени пропорции, не припаѓајќи во нивното природно живеалиште. Целта на овој проект е да се стави акцент на нездравата брза храна, од која дивите животни се заштитени и да сфатиме какво влијание има врз нас. Погледнете како би изгледале дивите животни доколку јадеа брза храна. Креативно и навистина ефективно, зар не?

1

2

3

4

СПОДЕЛИ
Претходна објаваУбавиот Сплит
Следна објаваСвет од книги | 4th Estate Publishers
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР