Оваа слика е фотографирана во Јужна Дакота од страна на Chris Bentley, на која е прикажано старо дрво, осамено, со скршена гранка.

СПОДЕЛИ
Претходна објава10 годишно патување низ САД
Следна објаваПрв проект на Foster + Partners во Латинска Америка
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР