„Love is in the air“ е кратка љубовна приказна, снимена во една ладна ноќ на февруари. Прекрасно видео, продуцирано од страна на една вљубена двојка, Wirggles и Robins, со Treat Studios. Љубов изразена преку здивот, доказ дека љубовта е насекаде од нас… се изразува со секој здив. Погледнете за што станува збор. Сигурни сме дека ќе Ви се допадне.

1

2

3

4

СПОДЕЛИ
Претходна објаваМакедонскиот Петар Пан | Интервју за Игор Маџиров
Следна објаваБраун vs. Данте | Откриена корица
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР