Анимирано филмче од времетраење од пет минути за кои е дискутабилно дали се однесува на најмладата публика поради својата приказна во сенка. Станува збор за слатко детенце коие не може да одолее на продавницата за играчки. Што се случува зад влезната врата во светот на играчките, откријте сами. Сценарио и режија на Rodrigo Blaas, додека продукцијата припаѓа на Cecile Hokes, со звуци од Mastretta, дизајн-тимот на ова анимирано видео е под водство на уметничкиот директор Alfonso Blaas.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПроект 365 | Kyle Thompson
Следна објаваНаправи сам | Прстен од лажица
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР