Уличен уметник од Берлин, познат како EVOL ужива создавајќи минијатурни згради. Насекаде низ Берлин, тој на создава свој свет, цртајќи минијатурни згради на ѕидови, струјни кутии и бетонски блокови. Тој буквално гради минијатурен град и на прв поглед тешко е да се каже да станува збор за цела зграда или некој нејзин дел. Уживајте.

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЕден ден во Индија
Следна објаваФото-реалистични слики | Alyssa Monks
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР