Азбуката на архитектите е листа по азбучен ред од најпознатите архитекти со своите најпознати дела. За жал некои архитекти биле изоставени поради ограничувањата на само еден архитект за секоја буква, и обид да се претставуваат неколку различни националности.

Концептот и анимацијата се дело на Andrea Stinga и Federico Gonzalez. Музиката е “The Butterfly” од Eugene C.Rose и George Ruble.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР