Cathryn Lavery го создаде овој прекрасен постер кој ни прикажува како Бетмен логоата еволуирале со текот на времето. Постерот започнува со Batman & Robin: The Boy Wonder од 1940 и не носи до најновото лого од The Dark Knight Rises од 2012 година.

44

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР