Љубовта е слепа, не познава граници, не брои години, а согласно оваа фотографија на Armonti Mardoyan, ни студот не е пречка за љубовта. Затоа најдобро е да се биде вљубен во овие ладни денови, зар не?

СПОДЕЛИ
Претходна објаваDrive-in & dine-in | Кино-ресторан во Флорида
Следна објаваConverse пролет/лето 2013
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР