Фотографија на  Кен Торн снимена во  една шума која се наоѓа во   близина на градот Морондава, на западниот брег на Мадагаскар. Чекорот покрај овие дрвја е волшебно искуство за човекот. Повеќето од дрвјата се стари околу илјада години, па за местото се верува  дека плени со  духовна и магична енергија.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПортрети изработени под дејство на наркотици
Следна објава„Бакнежот“ – доказ дека љубовта е уметност
Афирмацијата на уметничките вредности обелоденети преку седмата уметност е нејзин печат врз креативната страна на животот. Во чекор со последните ажурирања од својата област, внимателно ја унапредува уметноста. Суптилното комуницирање преку музиката и користењето на мултимедијалниот приказ на уметноста ја прават непоправлив оптимист и трагач кон суперлативот од светски убавини.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР