The Fly е постара анимација која заслужено го има заработено престижниот оскар. Се работи за не цели три минути во кои буквално ќе се трансформирате во мува, гледајќи го светот и човекот со нејзините очи, а чувствувајќи ги нејзиниот пулс и борба за опстанок. Ова е само едно видео кое ни покажува колку е животот мил, па дури и животот на една мува.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваУбавина по дефиниција
Следна објава25 Зен спални соби
Афирмацијата на уметничките вредности обелоденети преку седмата уметност е нејзин печат врз креативната страна на животот. Во чекор со последните ажурирања од својата област, внимателно ја унапредува уметноста. Суптилното комуницирање преку музиката и користењето на мултимедијалниот приказ на уметноста ја прават непоправлив оптимист и трагач кон суперлативот од светски убавини.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР