Неверојатна фотомонтажа од Ураганот Сенди над Њујорк. Природата е толку моќна што ја има способноста да создава прекрасни работи но и да ги уништи истите. Таа не потсетува дека дури и во оваа ера на технолошки чуда, во природата сè уште постојат закони кои никој не може да ги промени.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР