Last day Dream е кратко филмче, патување низ животот  во 42 секунди. Филмот дава чувство идентично на она  кога се соочувате со некаков страв или несреќа, па  се присетувате на многу работи кои ви се случиле одеднаш и тоа во само неколку секунди. Филмот е во режија на Крис Милк, во продукција на Саманта Стор.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваСтив Џобс | Совети што значат живот
Следна објаваParanormal Activity | Четврто продолжение
Афирмацијата на уметничките вредности обелоденети преку седмата уметност е нејзин печат врз креативната страна на животот. Во чекор со последните ажурирања од својата област, внимателно ја унапредува уметноста. Суптилното комуницирање преку музиката и користењето на мултимедијалниот приказ на уметноста ја прават непоправлив оптимист и трагач кон суперлативот од светски убавини.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР