„Gangnam“ стилот, во изведба на Јужнокорејскиот рапер PSY изминативе два месеца стана најпопуларното виртуелно видео ширум светот. Овој пат „ Gangnam“ заразата доаѓа од Универзитетот во Охајо во изведба на „ Marching 110“. Настапот се случува за време на еден фудбалски натпревар.

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНа крајот сите сфаќаме
Следна објаваBias of Thouths | Оптичка илузија
Афирмацијата на уметничките вредности обелоденети преку седмата уметност е нејзин печат врз креативната страна на животот. Во чекор со последните ажурирања од својата област, внимателно ја унапредува уметноста. Суптилното комуницирање преку музиката и користењето на мултимедијалниот приказ на уметноста ја прават непоправлив оптимист и трагач кон суперлативот од светски убавини.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР