„Pixar“ e американското филмско студио за анимација кое стои зад филмовите „Toy story“, „Finding Nemo“,  „A bugs life“ и многу други.  Популарното инторо на „Pixar“ е ламба која  скока по буквата „И“, а видеото во продолжение е  креативна пародија на интрото, со интересна доза на  „црн“  хумор.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНова 3D авантура | Croods
Следна објаваНа крајот сите сфаќаме
Афирмацијата на уметничките вредности обелоденети преку седмата уметност е нејзин печат врз креативната страна на животот. Во чекор со последните ажурирања од својата област, внимателно ја унапредува уметноста. Суптилното комуницирање преку музиката и користењето на мултимедијалниот приказ на уметноста ја прават непоправлив оптимист и трагач кон суперлативот од светски убавини.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР