Краток филм кој ја илустрира моќта на зборовите кои радикално можат да ја променат пораката која сакате да ја испратите. Зборовите можат да Ви го направат денот, да Ве скараат со некого, да Ве развеселат или да Ве доведат до ситуација во која ќе останете без зборови.

Не заборавајте дека токму ситниците и незабележителните ситуации го сочинуваат животот и го прават онаков каков што е!

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР