Поради проблеми во бракот, разводот на родителите и нивните кавги, децата се изложени на психички стресови. Фотографијата е дело на Адриан Сомелинг кој инспирацијата ја добил од неговото тешко детство.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР