Откако ќе дојдеме до точка од која нема враќање, немаме друг избор освен да се препуштиме и да уживаме. Дело на Татијана Друз направено во текот на нејзиното патување низ Европа.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР